Cadeaubon

Leuk om te krijgen, nog leuker om te geven!

Wist u dat u iemand anders ook een heerlijke behandeling van Beau Dermis cadeau kunt geven? Gun uw vrouw, moeder, man, zus, vriend, vriendin of collega ook eens het genoegen van bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling, een reinigende behandeling, een heerlijke massage of, nog leuker, laat hen zelf kiezen.

Beau Dermis biedt cadeaubonnen waarmee u heel eenvoudig iemand een groot plezier doet. De cadeaubon is in elk gewenst bedrag verkrijgbaar. De bon kan gebruikt worden voor behandelingen en/of producten.

Natuurlijk wordt de cadeaubon leuk ingepakt. U heeft er geen omkijken naar en geeft een cadeau waarmee succes verzekerd is. Zeker weten!

De cadeaubon is 12 maanden geldig vanaf de uitgiftedatum en is niet voor geld inwisselbaar. Als u een cadeaubon wilt bestellen, dan kunt u onderstaand contactformulier invullen. Geef s.v.p. in het berichtveld aan welk bedrag u aan de bon wilt besteden, eventueel de naam van de persoon voor wie de cadeaubon bestemd is als u de bon een persoonlijk tintje wilt geven en welke datum er op vermeld moet worden.