Body Sugaring

Wat is body sugaring?
Professionele Body Sugaring is een zachte, veilige en moderne methode om alle delen van het lichaam te ontharen met een suikerpasta. Het systeem werkt perfect voor alle huid- en haartypen, bij mannen en vrouwen, heeft alleen maar voordelen en geen nadelen.

bodysugaring-2 bodysugaring-4

Voordelen
Body Sugaring is een minder pijnlijk alternatief voor ontharen met hars. Suiker maakt de huid zacht en er treden geen beschadigingen en allergische reacties op. Vroeger werden suikerverbanden veelvuldig gebruikt voor wondverzorging, omdat suiker prachtig desinfecteert.
Het Body Sugaring product is overal bruikbaar, ook op het gezicht. bodysugaring-3Uiteindelijk leiden de behandelingen tot een vermindering van haren. De haren worden in de natuurlijke haargroeirichting en in zijn geheel verwijderd en breken niet af. Daarom behoren ingegroeide haren tot het verleden. Ook zeer korte en weerbarstige haartjes kunnen worden behandeld; medicijngebruik en zwangerschap zijn geen belemmeringen voor ontharing met suiker.


Uniek Sugaring Product
De Sugaring pasta is een mengsel van natuurlijke ingrediënten zonder chemische toevoegingen; u hoeft dus niet bang te zijn voor schadelijke bijwerkingen. Ontharen met dit unieke product zorgt er ook voor dat afgestorven huidcellen worden weggehaald, waardoor de huid er zijdezacht en gezond gaat uitzien.

Uw huid na de behandeling
Uw schoonheidsspecialist geeft u een aan uw huidtype aangepaste nabehandeling om de huid te verzachten. Zij weet welke producten voor uw huid geschikt zijn. Gebruik tussen de afspraken geen scheerapparaat, scheermes of ontharingscrème. Hierdoor wordt het doel van een fijnere, minder zichtbare, sterk verminderende haargroei en een zachte, gezonde huid verstoord.

Nabehandeling
Goede huidverzorging met hydraterende producten en regelmatige peelings tussen de behandelingen zijn heel belangrijk. Want u krijgt de beste resultaten als uw huid gezond is. Vraag uw schoonheidsspecialist hoe u het effect kunt maximaliseren, want hoe beter de huidconditie is, des te mooier zijn de resultaten.

Vlekjes op de huid
Na een paar uur kunnen er kleine rode vlekjes op de huid ontstaan. Daarover hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit is een natuurlijke reactie, die wordt veroorzaakt wanneer een haar wordt uitgetrokken. De vlekjes verdwijnen snel. Hoe groter de haarwortel en hoe dikker de haar, hoe groter het vlekje. Als uw haartjes op den duur dunner worden, worden ook de vlekjes kleiner.

Voor de gevoelige huid
Als uw huid na de behandeling geïrriteerd of een beetje rood is, vraag uw schoonheidsspecialist dan om een kalmerende lotion. Zij kan uw huid ook direct kalmeren met een leempakking.

Wat u beter niet kunt doen
Tot 24 uur na de behandeling kunt u beter niet in de zon of onder de zonnebank gaan. Daarna wordt u sneller bruin omdat de afgestorven huidcellen zijn verwijderd. Gebruik de eerste 24 uur op onthaarde zones geen irriterende producten, zoals geparfumeerde zeep of producten met chemische bestanddelen, en de eerste 12 uur geen deodorants en make-up.

Wanneer geen Body Sugaring
Een behandeling is niet aan te bevelen als uw huid door de zon verbrand is, bij spataderen of couperose. Tijdens de menstruatieperiode kan uw huid in sommige gevallen gevoeliger zijn.

Goed opgeleide schoonheidsspecialisten
Gecertificeerde Body Sugaring schoonheidsspecialisten zijn professioneel getraind en opgeleid. Zij geven uitstekende service en maken Body Sugaring tot een vast onderdeel van uw uiterlijke verzorging en geven een behandelingsroutine die past bij uw haargroeipatroon, zodat elke behandeling een effectievere invloed heeft op het verminderen van uw haargroei. Uiteraard behoort Beau Dermis tot de gecertificeerde Body Sugaring schoonheidsspecialisten.