Kaé Cosmetiques

kae-cosmetique
Kaé heeft een opzienbarende productlijn voor de exclusieve huidverzorging. De Cosmebio- en Ecocertlabels geven u de garanties op natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit. Kaé garandeert u een verzorgingslijn voor een gezonder en jonger uitziende huid.

Kaé heeft specifieke producten voor:

Producten van Kaé Cosmetiques die in de salon van Beau Dermis gebruikt en verkocht worden zijn o.a.:

kae-cosmetique_kae-l-huile-de-beaute-50ml-pure-argan-oil_157x423Kaé l’huile de Beauté is 100% pure arganolie, universele satijnzachte, beschermende en herstellende olie voor gezicht, lichaam en haar, rijk aan vitamine E. Bij uitdroging, huidschade, rimpels, littekens en huidproblemen zoals jeuk, allergische reacties, psioriasis, acné, zonnebrand en luieruitslag.

 

kae-cosmetique_kae-savon-noir-a-l-eucalyptus-1-kg-traditional-black-soap-from-morocco_198x0Kaé Savon noir à l’eucalyptus is van oudsher een hammamzeep. Deze plantaardige pasta van olijfolie, essentiële olie van eucalyptus en zout, reinigt en verwijdert afgestorven huidcellen, hydrateert en verstevigt de huid. Voor onder de douche en in bad ideaal te gebruiken met de peelinghandschoen.

kae-cosmetique_kae-rhassoul-blanc-naturel-200-gr-natural-white-clay-from-morocco_198x0Kaé Rhassoul blanc naturel (een natuurlijke Marokkaanse witte klei) voor gezicht, lichaam en haar is buitengewoon rijk aan mineralen, inclusief silicium, magnesium, potassium en calcium en verzacht en zuivert de huid. Verbetert een droge en schilferige huid en is hypoallergeen. Is 100% ecologisch en geschikt voor alle huidtypen.